Gratis NL & BE verzending vanaf €30
Hoge klanttevredenheid
Groot en uniek aanbod

Klantenservice

Van wie is Andriez en waar zijn jullie gevestigd?

Andriez is onderdeel van Andries B.V. Ingeschreven bij De Kamer van Koophandel onder nummer 66224462 en ingeschreven bij De Belastingdienst onder BTW nummer NL856450492B01. Andries B.V. is gevestigd aan de Pascalstraat nummer 17B in Dordrecht, postcode 3316GR.

Wat is de levertijd van de producten welke ik wil?

De levertijden variëren van product tot product. Sommige producten zijn direct bij ons op voorraad en hebben een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Andere producten komen vanaf een leverancier in Nederland en hebben een levertijd van ca. 3 tot 5 werkdagen. Als laatst zijn er producten welke uit overige landen komen, deze hebben een levertijd van ca. 11 werkdagen in de meeste gevallen. 

Wat de levertijd is staat bij de meeste producten aangegeven. Zo niet kunt u altijd contact met ons opnemen voor de actuele levertijd!

Kan ik een order retourneren of annuleren?

Een order valt te annuleren zolang deze nog niet verzonden en/of nog niet speciaal voor u is gemaakt is. Aangezien veel van onze orders vrij snel na het plaatsen verzonden worden is het belangrijk dit zo snel mogelijk te doen. Mocht u te laat zijn met annuleren kunt u het product uiteraard altijd nog retourneren.

Producten welke niet speciaal voor u gemaakt zijn en particulier zijn aangeschaft kunnen geretourneerd worden tot 14 dagen na ontvangst. Retourneren geschiet op eigen kosten. Het product product dat u retourneert moet in ongebruikt en onaangetaste staat verkeren, zoals u het ontvangen heeft. Ditzelfde geld voor de verpakking, verzegelingen etc. 
Wilt u een item retourneren, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over retourneren en annuleren leest u in de algemene voorwaarden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons aanbod, een product, levertijden, een order welke u geplaatst heeft of iets anders, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per email, of per post.
[email protected]
KvK 66224462
BTW NL856450492B01
Pascalstraat 17B
3316GR Dordrecht
(Geen bezoekadres)
starcartgift